Take the 2-minute tour ×
Drupal Answers is a question and answer site for Drupal developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

Last few days I am unable to post links on my drupal6 site. The only thing I did in between was to update Fusion core theme I was using.

1.When I post a link like <a href="http://tutox.co.cc">Test link1</a>and see the source code of generated HTML what I see is <a>Test link1</a> (Filtered HTML with <a> permitted).

  1. When I do the same with Full HTML format I see source as <a href=\"http://tutox.co.cc\">Test link2</a>

These are things I tried so far:

  1. I disabled CK editor that I was using.

  2. Disabled, removed all non-core themes. Garland is the only theme I use now.

  3. Done update and Cron.

Results are the same. Anybody has an idea? Filtered HTML format has HTML corrector, HTML filter, line break converter, URL filter activated. (I tried disactivating them also). A test version of the site is available here: http://tutox.co.cc/forum/test-link

Thanks for the help.

share|improve this question
    
Have you tried clearing the cache? –  Patrick Kenny May 1 '12 at 6:41
    
put it to full HTML and change the <a href=\"http://tutox.co.cc\">Test link2</a>to <a href="http://tutox.co.cc">Test link2</a> or did you already tried that? –  FLY May 1 '12 at 11:06

1 Answer 1

Problem solved. The problem was php_value magic_quotes_gpc. See here if anybody has similar problem. http://drupal.org/node/1437998

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.