4 added 6 characters in body; edited tags
source | link

I am trying to send a mail to a set of users when a node is created, so I made a users view including VBO field and a rule for it. You can see the settings below. It's about D7.

enter image description here enter image description here

But whenthewhen the rule gets in action, no mails sent and the following logsmessages appear in admin/reports/dblog:

Unable to evaluate loop.

Unable to get variable entitylistem, it is not defined.

Unable to evaluate action views_bulk_operations_action_load_list.

Unable to get a data value. Error: Invalid data value given. Be sure it matches the required data type and format. Value at user():

What is wrong?

I am trying to send a mail to a set of users when a node is created, so I made a users view including VBO field and a rule for it. You can see the settings below. It's about D7.

enter image description here enter image description here

But whenthe rule gets in action, no mails sent and the following logs appear in admin/reports/dblog

Unable to evaluate loop.

Unable to get variable entitylistem, it is not defined.

Unable to evaluate action views_bulk_operations_action_load_list.

Unable to get a data value. Error: Invalid data value given. Be sure it matches the required data type and format. Value at user():

What is wrong?

I am trying to send a mail to a set of users when a node is created, so I made a users view including VBO field and a rule for it. You can see the settings below. It's about D7.

enter image description here enter image description here

But when the rule gets in action, no mails sent and the following messages appear in admin/reports/dblog:

Unable to evaluate loop.

Unable to get variable entitylistem, it is not defined.

Unable to evaluate action views_bulk_operations_action_load_list.

Unable to get a data value. Error: Invalid data value given. Be sure it matches the required data type and format. Value at user():

What is wrong?

3 added 15 characters in body
source | link

I am trying to send a mail to a set of users when a node is created, so I made a users view including VBO field and a rule for it. You can see the settings below. It's about D7.

enter image description here enter image description here

But whenthe rule gets in action, no mails sent and the following logs appear in admin/reports/dblog

Unable to evaluate loop.

Unable to get variable entitylistem, it is not defined.

Unable to evaluate action views_bulk_operations_action_load_list.

Unable to get a data value. Error: Invalid data value given. Be sure it matches the required data type and format. Value at user():

What is wrong?

I am trying to send a mail to a set of users when a node is created, so I made a users view including VBO field and a rule for it. You can see the settings below.

enter image description here enter image description here

But whenthe rule gets in action, no mails sent and the following logs appear in admin/reports/dblog

Unable to evaluate loop.

Unable to get variable entitylistem, it is not defined.

Unable to evaluate action views_bulk_operations_action_load_list.

Unable to get a data value. Error: Invalid data value given. Be sure it matches the required data type and format. Value at user():

What is wrong?

I am trying to send a mail to a set of users when a node is created, so I made a users view including VBO field and a rule for it. You can see the settings below. It's about D7.

enter image description here enter image description here

But whenthe rule gets in action, no mails sent and the following logs appear in admin/reports/dblog

Unable to evaluate loop.

Unable to get variable entitylistem, it is not defined.

Unable to evaluate action views_bulk_operations_action_load_list.

Unable to get a data value. Error: Invalid data value given. Be sure it matches the required data type and format. Value at user():

What is wrong?

2 edited title
| link

Help about VBO + Rules combination What's wrong in my rule for sending e-mails using VBO?

1
source | link