0

Drupal 7.26 multi-site , one of my sites is playing up. Error started with no login page until I realised all nodes except home were not found. So I tried putting in code in index.php to see errors but none showed up. Then I dropped the database and reinstalled settings to start with basic drupal install but after importing sql and again drush updating database still pages cannot be found excepting home page. Then went to ?q=user to login as admin and could see all the pages but clicking on any one of them would throw page not found error.

update: this has morphed into new question but was able to regain pages by removing clean-urls so will grant answer and ask new question.

1
  • Just check Report->Recent log messages. How are you accessing the nodes? If pathauto is installed the check url aliases in Configuration->Search and meta data.
    – AgA
    Jan 31 '14 at 5:07
1

It could be because you have enabled clean url but its not working may be because of .htaccess file missing. Just check if there a .htaccess file in your sites first folder. if not copy one from other drupal site. or what you could do is go to yoursite/?q=admin/config/search/clean-urls this page and uncheck enable clean url and save

1
  • thanks i was able to turn clean urls off with that link you game me which is half problem solved but now can't turn it back on. It is a symlinked other domain name to same IP in multisite. all subdomain multi-sites clean urls are working. .htaccess file exists.
    – cea
    Jan 31 '14 at 9:01

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.