0

I've got a fresh install of D7.9 and have enabled the 'Seven' theme which has an option to override the default logo in Appearance -> Settings. I have uploaded a logo file and can see it via ftp but it does not show up on the site. Have I missed a step or does this theme not support logos out of the box?

2

The logo for the theme selected is added to a php serialized array in the system table under the info column. It is advisable to not use FTP to upload the image but instead of the Admin UI under the themes section to do so.

Click Appearence > Seven 7.8 > Settings

Then scroll to "Logo image settings" and uncheck "Use the default logo".

Click "Choose File" and pick the logo image file.

Click "Save configuration" and your logo should show up in the site. If caching is enabled, the caches might have to be cleared.

Edit: The page.tpl.php file for the seven theme does not have a section to display the logo. Not sure if this is a bug or just a design decision. Either way, there is no way to show a logo in the seven theme at this time.

  • I tried this and cleared all caches but the logo does not appear. It does appear for the Garland theme using these instructions so I'm guessing Seven 7.9 does not actually support a logo, despite having the settings for it. – codecowboy Nov 14 '11 at 16:58
  • You are indeed correct. I checked the page.tpl.php and there is no section to show the logo. – Mayday Nov 14 '11 at 22:13

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.