1

I'm having trouble seeing YouTube video in Drupal 7 using Media and Media YouTube.

I've followed this tutorial but I never seem to get a video to show up on my page. http://www.cleverlogic.net/tutorials/drupal-7-video-setup-using-media-and-media-youtube-module

Another thing I've noticed is that when I add a video to some content type, I never see the video's thumbnail.

No errors seem to get displayed.

I'm using Drupal 7, Media 7.x-1.0-rc2 Media YouTube 7.x-1.0-alpha5

Thanks for your help.

  • I had the same issue months ago, try the dev version or checkout the issue queue for errors, for example this one says you need the dev version of the Styles module. – uwe Nov 5 '11 at 4:53
  • For anyone else having problem with this video (I'm the author), I've made an updated one at gleamly.com/article/… that explains the new Media and Media:Youtube modules. – Joshua Kissoon Jul 21 '15 at 13:08
3

For future reference, the video_embed_field module now works well for youtube and vimeo videos.

  • I can see this coming in handy. +1ed Thanks for the link / tip, Merry Xmas – stefgosselin Dec 24 '11 at 3:44
3

Go to admin/structure/file-types/manage/video/file-display and make sure the youtube displays are enabled for the correct viewmode. You may need to create a new viewmode with Display Suite module or entity view mode module.

Then go to your content type at /admin/structure/types/manage/article/display and set the field to "rendered entity" and choose the correct viewmode.

Hope that helps

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.