1

I am using Search API and search views to add facet blocks into my views page. It works perfect on my test site with only search/facet/views related modules.

But on my working site, when I add Search Index, the ItemType is missing "Node" selection, instead, it is showing "Content". I have updated all modules, but can't figure out why "Node" option is missing.

Anyone has ideas on this?

enter image description here

6
  • What version of search api are you running ? Commented Apr 2, 2015 at 15:32
  • All Newest version: search_api-7.x-1.14, facetapi-7.x-1.5, ctools-7.x-1.7, views-7.x-3.10, entity-7.x-1.6. We have near 100 modules for this site, is there any modules that limit the "Node" option?.
    – Matt He
    Commented Apr 2, 2015 at 16:43
  • Why would you want to have a Node option ? What is the different between Node and Content ? Commented Apr 3, 2015 at 2:28
  • The difference is "Node" works, but "Content" doesn't work.
    – Matt He
    Commented Apr 3, 2015 at 14:59
  • Matt, You need to provide more details about what you mean by "does not work". I have used all those modules for over a year (like everyday) and "it works fine to be." Commented Apr 3, 2015 at 16:14

1 Answer 1

0

You do not need the "Node" Item type. Using the "Content" is going to index all your nodes.

3
  • Unfortunately it didn't work for me. The facet won't show up in the view page.
    – Matt He
    Commented Apr 2, 2015 at 19:07
  • When using the Content option with commerce, product reference fields will not be pulled. Commented May 30, 2015 at 8:31
  • Same issue here. Two environments, one has node one has content. I'm getting different results on the two somehow.
    – Ryan
    Commented Sep 27, 2017 at 23:51

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.