1

I just attempted to add an e-mail address link to a drupal page putting

<a href="mailto:[email protected]">Contact us</a>

on the page. I then preview it, and no content shows up but the title. I remove the link and all the text is back again. What is causing this and how can I fix it? The strange thing is I have pages made earlier that already have mailto links on them.

Edit: I've tried this with both filtered and full HTML. I also have Invisimail installed, which does some e-mail filtering.

(I also couldn't get filtered html to turn a e-mail address into a hyperlink, but then discovered it was because it was in a <strong> block.)

3
  • Sounds like a filter issue, which input filter are you using and do you have any contrib modules which apply filtering?
    – WestieUK
    Apr 1, 2011 at 10:58
  • 1
    Have you tried disabling invisimail to see if this helps at all?
    – Alex Weber
    Apr 1, 2011 at 13:02
  • Bizarre. Discovered the fake address above works, while the real one I'm using breaks it. I disabled and re-enable Invisimail and it works in both cases now. Seems odd that would fix it.
    – Rob Mosher
    Apr 21, 2011 at 2:01

1 Answer 1

1

If all else fails, you could try using the Bbcode module. The advantage here is that you can turn Email address encoding on, so your address isn't spammed. (If you want this feature without the Bbcode module, you could use the SpamSpan module.)

Sorry, I can't tell you how to fix your issue... but this may possibly be a workaround if all else fails?

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.