1

I have a site with 2 multi site like

abc.com
xyz.abc.com
zxy.abc.com

All sites have same drupal 7 code base. and I shared all users successfully across all portals.

my setting file for sub-site looks like this

$main_database_prefix = 'abc.com.';
$current_database = 'xyz';
$databases = array (
  'default' =>
  array (
    'default' =>
    array (
      'database' => $current_database,
      'username' => 'xxxx',
      'password' => 'xxxx',
      'host' => 'localhost',
      'port' => '',
      'driver' => 'mysql',
      'prefix' => array(
              'default'   => '',
              'users'     => $main_database_prefix,
              'sessions'  => $main_database_prefix,
              'role'      => $main_database_prefix,
          'role_permission'      => $main_database_prefix,
              'users_roles'   => $main_database_prefix,
              'user_ips'   => $main_database_prefix,
              'user_profile_details' => $main_database_prefix,
              'price' => $main_database_prefix,
              'transaction' => $main_database_prefix,
          'db_roles' => $main_database_prefix,
          'user_modification_history'=>$main_database_prefix,
          'authmap'=> $main_database_prefix,
          'user_industry'=>$main_database_prefix,
          'user_account_request'=>$main_database_prefix,
          'user_account_details'=>$main_database_prefix,
          'country'=>$main_database_prefix,
          'states'=>$main_database_prefix,
          'discount'=>$main_database_prefix,
          'taxname'=>$main_database_prefix,
          'price'=>$main_database_prefix,
          'transaction'=>$main_database_prefix,
          'field_data_field_subscriber_name'=>$main_database_prefix,
          'field_revision_field_subscriber_name'=>$main_database_prefix,
          'profile'=>$main_database_prefix,
          'profile_type'=>$main_database_prefix,

    )
    ),
  ),
);

all tables working properly , except

'field_data_field_subscriber_name'=>$main_database_prefix,
      'field_revision_field_subscriber_name'=>$main_database_prefix,
      'profile'=>$main_database_prefix,
      'profile_type'=>$main_database_prefix,

I can not see these fields on registration page or in backend The only difference is these table are entity reference table.

I googled things a lot for this but no success.

Thanks in advance.

1

I resolved the issue by adding 2 more tables

'field_config_instance'=>$main_database_prefix,
'field_config'=>$main_database_prefix,

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.