1

I have created a custom region in my bootstrap sub-theme. The line in my .info file is:

regions[conent_bottom]  = 'Content bottom'

I have then added that to my page.tpl.php file using:

<?php print render($page['content_bottom']); ?>

I have flushed all caches and the new region is showing correctly on the blocks admin page. However, any blocks I allocate to the new region are not showing up on the page.

I have checked the variable for the page using:

<?php dpm($page); ?>

and the $content_bottom variable is there but is coming up as empty.

Can anyone suggest anything that might be causing this? I'm using Bootstrap 7.x-3.5 with Drupal 7.43.

1

Check your spelling: regions[conent_bottom]

  • Thanks Jaypan for your quick answer, I saw the spelling error and thought that was it, but I corrected it and it made no difference. I have double checked all the spellings now. – Ben Sep 5 '16 at 7:44
  • I have also tried adding other custom regions and they all have the same result. – Ben Sep 5 '16 at 7:46
  • Did you clear your cache after making the change? Also, you'll need to re-add any blocks to that region, as they would have been assigned to the region conent_bottom which no longer exists. – Jaypan Sep 5 '16 at 9:37
  • Have you assigned any block from admin to the region? – Vivek Srivastava Sep 5 '16 at 15:05
  • Thank you Jaypan, after I re-assigned the block as you suggested it all worked. Many thanks for your help :) – Ben Sep 5 '16 at 16:37

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.