0

I've installed the module and enabled it.. the brief readme instructs me to go to mysite.com/admin/content/backup_migrate but when I go there I just see the same content as mysite.com/admin/content/ how am I supposed to use this module?

Any idea what might be wrong?

3
  • aren't both urls same except for font?
    – AgA
    Feb 9 '12 at 5:10
  • oh good call.. I forgot to edit my paste
    – Damon
    Feb 9 '12 at 6:07
  • I assume you checked the permissions page and assigned all of the BAM ones as appropriate?
    – mpdonadio
    Feb 9 '12 at 12:04
2

In Drupal 7 it is mysite.com/admin/config/system/backup_migrate

4
  • This is correct. Feb 9 '12 at 6:42
  • Ah! Thank you. Now that begs a new question... how was I to find that out on my own? The module page on drupal.org only links to the drupal 6 readme. AM I missing something major
    – Damon
    Feb 9 '12 at 15:36
  • There is a README.txt in the D7 version that has D7 specific info: drupalcode.org/project/backup_migrate.git/blob/refs/heads/…
    – acouch
    Feb 9 '12 at 17:24
  • If there are elements you feel aren't explained well please note them. If you are able to figure them out open a ticket and add them so they can get in the module. If there are things you still don't understand it would also be good to add a ticket: drupal.org/project/issues/…
    – acouch
    Feb 9 '12 at 17:27
1

Also, be sure to have the help modules installed and go here for help using the module:

yoursite.com/admin/help/backup_migrate

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.