1

I have been running a Drupal 8 site with Pixture Reloaded theme, based on Adaptive theme (in my .info file, the corresponding lines are:

'base theme': at_core

'subtheme type': adaptive_subtheme)

and suddenly, without having done any changes in the site code (just entered content), I get errors of type:

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

Twig_Error_Loader: Template "themes/adaptivetheme/at_core/templates/layout/html.html.twig" is not defined (Drupal\Core\Template\Loader\ThemeRegistryLoader: Unable to find template "themes/adaptivetheme/at_core/templates/layout/html.html.twig" in the Drupal theme registry.). in Twig_Loader_Chain->getCacheKey() (line 115 of vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Chain.php).

Also, I get similar error when trying to login in the admin, so I cannot clear any cache (if this could help). The site was working the same day earlier and the only thing I have done is enter new content (after having created a new view).

I would appreciate any help.

closed as off-topic by Shawn Conn, Pierre.Vriens, Yusef Mohamadi, Neograph734, DRUPWAY Mar 27 '17 at 5:56

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "This question was caused by a problem that can no longer be reproduced, was solved by a cache clear, or was a simple typographical error. While similar questions may be on-topic here, this one was resolved in a manner unlikely to help future readers." – Shawn Conn, Pierre.Vriens, Yusef Mohamadi, Neograph734, DRUPWAY
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

2

Eventually, I found out that some updates had been implemented in the theme and some modules and the problem was with the cache, not having been updated, so I run rebuild cache from Drush and the problem was fixed.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.