I'm creating a blog for my work so someone else can add in blog posts. Comments are not being used. I make the content type specific for this blog. It was working a couple of days ago. Now when a post is created, the error of "The website encountered an unexpected error. Please try again later."

This is the URL that is posted when the Save button is hit: http://support.pegwriting.com/node/add/write_way_post

I can hit the Preview button and the post looks perfectly fine but the content won't save. Anyone have this problem?

Here's the error log:

The website encountered an unexpected error. Please try again later.Drupal\Core\Entity\EntityStorageException: SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1048 Column 'title' cannot be null: INSERT INTO {node_field_data} (nid, vid, type, langcode, status, title, uid, created, changed, promote, sticky, default_langcode, revision_translation_affected) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9, :db_insert_placeholder_10, :db_insert_placeholder_11, :db_insert_placeholder_12); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 64 [:db_insert_placeholder_1] => 370 [:db_insert_placeholder_2] => write_way_post [:db_insert_placeholder_3] => en [:db_insert_placeholder_4] => 1 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => 10 [:db_insert_placeholder_7] => 1543956751 [:db_insert_placeholder_8] => 1543956763 [:db_insert_placeholder_9] => 1 [:db_insert_placeholder_10] => 0 [:db_insert_placeholder_11] => 1 [:db_insert_placeholder_12] => 1 ) in Drupal\Core\Entity\Sql\SqlContentEntityStorage->save() (line 783 of core/lib/Drupal/Core/Entity/Sql/SqlContentEntityStorage.php).

New contributor
Tracy F Telenko is a new contributor to this site. Take care in asking for clarification, commenting, and answering. Check out our Code of Conduct.

put on hold as unclear what you're asking by Kevin, Pierre.Vriens, Alfred Armstrong, mradcliffe, DRUPWAY Dec 7 at 4:55

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Impossible to answer without an error log. Please provide the error that is captured in the reports area of the admin. – Kevin Dec 4 at 20:43
  • I couldn't comment in the error log so I added it to my original post. – Tracy F Telenko Dec 4 at 20:57
  • Error message means "Each node has to have a title" – cchen Dec 4 at 21:02
  • 1
    Did you remove the title field from the form or is a custom module messing with it? – Kevin Dec 4 at 21:05
  • I unchecked the box that reads "Display Title". Now no matter if I have it checked or unchecked, I get the same error trying to add in content. – Tracy F Telenko Dec 5 at 14:26

Browse other questions tagged or ask your own question.