0

I created a content type with title, body, and slide (image) fields. I created a view block (format: bootstrap carousel, fields: slide).

After I place the block in a region, I see the slideshow block, but I don't see the image. I only see blank slideshow on my site and views.

screenshot

How do I display images in the slideshow?

Views > settings next to format > selected image field to display.

screenshot

  • This is probably a problem in your field display settings. – user72672 Jan 20 '19 at 22:44
  • I am not sure what should I do to fix it? – learn4ever Jan 20 '19 at 22:49
  • Go to admin > structure > content types > your content type > display settings or something like that. And then see if something looks wrong with your slide field – user72672 Jan 20 '19 at 22:50
  • I do not see anything wrong in display settings. I do not see any errors. I added the slide field to content type > selected Image > save. In views, if I add Title field. I can see title in slideshow. I am not sure why it would not display Slide field. – learn4ever Jan 20 '19 at 23:07
  • Try to view the node from node/id and see if the image shows there – user72672 Jan 20 '19 at 23:21
0

Views > Select Settings next to format > selected Slide(image) in Image drop down list. I am not sure this is a best solution. At least I can see the image now.

enter image description here field to display.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.