0

Not sure what broke where, been using devel & love it. I enabled the Display $page array option, went, did stuff, came back to disable and when trying to load admin/config/development/devel either through button, url or asking nicely, I get a

Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

I uninstalled, reinstalled, no change. I uninstalled, deleted variables (shouldn't devel do this?) flushed caches, ran cron, deleted the devel folder, and reinstalled from a fresh download (7.x-1.2), no change. The strange part is devel still works (when module is installed), i'm still getting my $page array in the message area, but I can't admin devel anymore :'(

Unfortunately I'm ramping this site up for production & can't turn back now, might have to proceed w/o it.

Anybody know how to admin devel another way? Run into this before? Have something else I can try?

Update: Just started testing the rest of devel & these functions elicit the same response (324):

  • Execute PHP
  • Devel settings (either the development menu link /devel/settings or the link in the admin toolbar admin/config/development/devel)
  • Menu item

Rebuild menus ! Thankfully this still works, because it fixed the problem! So try that if you start getting 324's in weird places!

  • Try clearing the cache. – Lester Peabody May 18 '12 at 4:00
  • sorry, forgot to mention, I did this and run cron after my second uninstall, no change. – Merrick May 18 '12 at 4:01
0

Rebuild menus ! This fixed the problem!

One of the menu tables must have been corrupted somewhere in my Drupal shenanigans.

So try that if you start getting 324's (or other non 200 responses) in weird places!

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.