0

I have encountered a weird problem in Drupal 6 in the recent days: I can log in as admin but none of the mysite.com/admin/* links work from GUI.

I still can use drush to enable and disable modules and do other administrative tasks but can not do the same from the admin menu.

None of the other aspects of the site are affected. I cleared all cache, updated the database, performed cron (using drush), and restarted all servers. Alas, no effect. The log messages are not helpful either. I'm really perplexed and appreciate your help.

4
  • mysite.com/admin/* give you 404 errors ? – B2F Jul 14 '12 at 13:00
  • no the error that I get is 503. – alfish Jul 14 '12 at 14:17
  • Some more information about your server setup and the log messages would be helpful. A search on drupal.org shows some possible causes are overloaded DB-server, Varnish timeouts... – arjan Jul 14 '12 at 15:25
  • Well, as far as I can see the DB is not overloaded. It has a separate server and uses a tiny fraction of max_connection and the serve load is below 1. The web server uses varnish, but I get the error even if I connect DB from 'behind' varnish, where nginx/php5-fpm live. – alfish Jul 14 '12 at 16:10
0

It turned out to be a problem with nginx/php5-fpm settings that timeout prematurely. When I use apache (using another port) the problem does not exist.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.