0

I can't access anymore to many module's admin page (especially CONTENT : bueditor, wysiwyg, smileys. And MEDIA : IMCE or Imagepicker) since I uninstall CKEditor. I don't know if that's exactly linked but since then, when I go to admin/config/content/ I get "Advanced Forum", "Text Format", and "CKEditor" even if I've uninstalled it.

Of course, when I click on "CKEditor", I get a normal PHP error :

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '*****/sites/all/modules/ckeditor/includes/ckeditor.admin.inc' (include_path='.:/usr/lib/php5') in *****/includes/menu.inc on line 501

BUT if I try to force access, like typing admin/config/content/bueditor or admin/config/media/imce, I'm redirected to admin/config/content/ or admin/config/media

P.S.: I'm on D7.

1

I have to ask, did you properly uninstall CKEditor? As in disable the module first (in admin/modules) and then uninstall (admin/modules/uninstall)?

It sounds like you just deleted the folder without uninstalling it properly...

3
  • Well, that's what I thought at the first time. But I clearly unchecked it from the modules page, then went to uninstall page and uninstalled it, then erase the folder. I even re-installed CKEditor to uninstall it a second time properly... :/
    – nyoz
    May 28 '11 at 14:05
  • Any clue? Cause I just can't access ?q=imce or imagepicker either (I get a 404 error In the iframe)...!!
    – nyoz
    May 28 '11 at 23:38
  • Well, the problem resolved by itself... Sometimes it's freaky. ^^
    – nyoz
    Jun 3 '11 at 17:35

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.