1

I'm implementing the Node Object passing one Site to another. I am now able to send the $node object across the sites. But the problem now again is i can NOT do node_save($node) simply.

  • I can NOT get the object as Drupal valid $node
2
  • 1
    Why you cannot save ? What is the error thrown or did you check watchdogs reports? Oct 15, 2012 at 8:58
  • NO LOG also is showing totally. I even added additional codes to insert into custom table. (as i said in my question). These data goes into Table. But node_save is totally not working. Oct 15, 2012 at 9:44

1 Answer 1

0

Are you working on a multilingual site? Trying to save a node that have different language than expected, for example "it" instead of "und" fails, event if the node is cloned from another site in which is working well.

You could also try to unset($node->nid) unset($node->vid)

they are not required in order to create a new node.

3
  • Hi, see in my question please. I have unset these 2 fields also. And i'm using the same language und only. Please suggest more :( Oct 15, 2012 at 10:33
  • 1
    Usually you can't save if the validation on one or more fields fails. I would try unsetting more fields until the node saves, than add one by one the fields to understand which one fails. A check between the code that you are trying to save in that field and the code present inside a node created by interface should do the rest of the work. Oct 15, 2012 at 13:17
  • Ok now i see what you mean. But, as i mentioned above, when i serialized save it into the Database (as the Text Field), there are complete data (nothing wrong in it) I mean, data getting is having no lost inside :( Oct 15, 2012 at 16:58

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.