0

I have defined a region in my theme in which I've placed the search box. But, it only appears when a user is logged in. I checked to see the visibility and made sure the block is also visible to anonymous users; but it doesn't show up.
I searched online for the issue but I wasn't able to find a good (working) solution. Is there a way to do so?

My search block visibility settings: snap

  • Did you assign a region to the block? – kiamlaluno Oct 16 '12 at 10:36
  • yes I did. It appears fine for other roles. Just doesn't show up for an anonymous user. – AjitS Oct 16 '12 at 10:41
1

I think you and I had the same problem; the fix "Under Search give 'Use search ' permission for anonymous user" actually worked for me, but because of this, it didn't work immediately:

Home » Administration » Configuration » Development » Performance

"Cache pages for anonymous users"

just hit "Clear all cache" & your good to go!

3

There is one more permission need to set at admin/people/permissions. Under Search give 'Use search ' permission for anonymous user

  • I did that too before posting the question, but still no luck :-/ – AjitS Oct 16 '12 at 11:46
  • Try disabling CSS/JS, Clear your cache and hope for the best – saadlulu Oct 17 '12 at 9:29
  • @saadlulu I've turned CSS/JS caching off, and also did drush cc all and cleared even by browser's cache. Still not working. – AjitS Oct 17 '12 at 9:41
  • Is your site live? can I visit it as anonymous user? – saadlulu Oct 17 '12 at 10:09

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.