0

After updating Drupal from 7.15 to 7.16, I noticed a strange behavior.

If my custom module is enabled, the website design is broken in Internet Explorer. I don't see some parts of website: The front page shows only slideshow, I don't see filters or even the whole pages. If a custom module I am using is disabled, everything is OK. I tried to downgrade again to 7.15, but I still have the same error.

I really don't understand why it happened, as I didn't have any problems with Internet Explorer, and my module before the update.

Can anyone help me with my problem?

This is the code used from my custom module.

/**@file This module provides custom functions    */

/** Unset these form elements from the comment_form using hook_form_alter */

function custom_module_form_comment_form_alter(&$form, &$form_state) {
  $form['author']['name']['#access'] = FALSE;
  return $form;
}

/** Implements hook_block_info(). This hook declares what blocks are provided by the module.*/
function custom_module_block_info() {
  $blocks['contact_block_form'] = array(
    'info' => t('Contact Form'),
  );

  return $blocks;
}

/** Implements hook_block_view(). This hook generates the contents of the blocks themselves. */
function custom_module_block_view($delta = '') {
  //The $delta parameter tells us which block is being requested.
  switch ($delta) {
    case 'contact_block_form':
      $block['subject'] = t('');
      // Load contact pages inc as the form definition sits there.
      module_load_include('inc', 'contact', 'contact.pages');
      $block['content'] = drupal_get_form('contact_site_form');
      break;
  }

  return $block;
}

/** Views - Exposed Filter Form Theming  */

function custom_module_form_views_exposed_form_alter(&$form, $form_state, $form_id) {
  if ($form_id == 'views_exposed_form' && $form_state['view']->name == 'location') {
    $form['field_location_tag_tid']['#options']['All'] = t('- choose region -');
    $form['field_poselok_tag_tid_option_limit']['#options']['All'] = t('- choose city -');
$form['field_poselok_tag_tid_option_limit']['#states'] = array(
      'disabled' => array('select[id="edit-field-location-tag-tid"]' => array('value' => 'All')),
    );

    $form['type_1']['#options']['All'] = t('- choose gallery type -');
    $form['field_author_tid']['#options']['All'] = t('- choose gallery author -');
    $form['field_author_tid']['#states'] = array(
      'invisible' => array('select[name="type_1"]' => array('value' => 'gallery')),
    );
  }
} 
  • check for dblogs /admin/reports/dblog , i believe "website design" is something you are talking about theme and not White Screen of Death – Dinesh Kumar Sarangapani Oct 23 '12 at 13:39
  • Its all depend on the code of your custom module. Are you adding any html or block using your custom module ? – j2r Oct 23 '12 at 13:48
  • ^this. Without seeing, or at least having an idea of, what your custom module does this question is impossibly to answer. – Chapabu Oct 23 '12 at 13:53
  • I added a code in edit – moto Oct 23 '12 at 14:13
  • /admin/reports/dblog - didn't show something strange or unusual – moto Oct 23 '12 at 14:17
0

I placed <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"> in and now my website looks fine in IE.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.