0

I moved a Drup-al 6 site from one hosting server to another, exporting and re-importing the DB. Everything works well but for some reason I can't edit anything in the views. Each time it says page not found which is really odd. Has something happened with paths?

I've tried rebuilding menu structures and cleared all caches etc.

Thanks :)

5
  • Have you made sure to enable Views UI and turn on Clean URLs?
    – beth
    Nov 14, 2012 at 15:01
  • check after clearing cache
    – monymirza
    Nov 15, 2012 at 6:22
  • Hi both thanks for your answers but yes already done those things. Nov 16, 2012 at 16:25
  • What is the URL that you are trying to access?
    – Vivek
    Nov 16, 2012 at 18:50
  • Are you getting all the other URLs working ?
    – niksmac
    Dec 6, 2012 at 9:33

2 Answers 2

0

I think something went wrong with SQL queries when importing the DB. Can you check if views_display and views_object_cache tables are consistent?

I would try to export each view using the Export function from the old site and then import those in the new site.

0

In my case it was the Jquery version for the administration pages, change it to version number 1.7 instead of 1.9 and it will work.

1
  • Hi. If you are using jQuery Update, it would be nice to mention that. Also, is this feature in release now? Last time I checked it was dev-only thing.
    – Mołot
    Dec 2, 2013 at 9:19

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.