2

I'm using the WYSIWYG module and I enabled the media browser button for it. When I add a youtube video, only the thumbnail shows... Why is this?! (I'm using ckeditor.)

1

The media module currently only has support for embedding images via WYSIWYG.

What version of media are you using? If you use media 7.x-2.x you can get it to work by using this sandbox module - http://drupal.org/sandbox/DevinCarlson/1823634 (note that you also need separate http://drupal.org/project/issues/file_entity module with 2.x because it has now been split out of media - it was part of media in 7.x-1.x)

That sandbox module allows configuring which view modes are used for different file types when embedding via WYSIWYG.

There is a related issue for the media module here http://drupal.org/node/1792738 - It has been decided in that issue that the sandbox module will be integrated into the media module. So you can safely use the sandbox knowing that the functionality will eventually be in the media module, at which point you won't need to rely on a sandbox project.

When using that setup of modules I find that in a lot of cases it is also good to use http://drupal.org/project/entity_view_mode - which allows you to create new view modes (the file_entity 7.x-2.x module doesn't provide many view modes out of the box).

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.