0

I uploaded a site to a shared hosting environment and suddenly I can't use the edit links in the Page Manager UI any more. As you can see in the screenshot, they've simply disappeared. I can click the triangle and get a disable link but no edit.

I cleared the cache multiple times to no effect. I then made a database dump of the server mysql and imported it into a local copy and experienced the same problem, even after clearing the cache multiple times. I then turned off all of the aggregation options on the Performance configuration page and cleared the cache again, but no change.

Is this a typical problem or something I have uniquely done to screw things up?

page manager UI glitch

EDIT: Upon further inspection, I noticed something else weird. I am able to access the pages by typing in the URL manually, but when I go to edit a piece of custom content, the Edit option, which is usually just under Disable this pane, is missing:

no edit link

2
  • can you access the page edit by typing the url in the browser directly?
    – Aboodred1
    May 1, 2013 at 17:06
  • @Aboodred1 Yes. Good point. See edit. May 1, 2013 at 17:14

1 Answer 1

0

Found the problem-- I had been lazy and replaced the "Edit" translation string with a space to remove it from some of the pages on the site, forgetting that it would remove "Edit" from all pages on the site. Restoring the string fixed the problem.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.