0

My local copy of a Drupal 7.19 site has been cutting the css strings and I cannot figure it out. I have checked my .info file, settings file and tried disabling modules, all to no avail. It continues to render css like this:

<link type="text/css" rel="stylesheet" href="http://localhost/rwr/" media="all">

Where is should be

<link type="text/css" rel="stylesheet" href="http://localhost/rwr/sites/all/[themename]/css/global.base.css" media="all">

My remote site is generating @import calls to the css, but my localhost is not.

Feel free to link me to an existing solution for this. I have been googling and reading for hours, but I cannot find a solution. Thank you!

3
  • Let me see your .info file
    – niksmac
    Jul 20 '13 at 12:32
  • Here's a link to the file on Dropbox. dl.dropboxusercontent.com/u/24041302/glrwr01.info Jul 23 '13 at 20:30
  • I still can't get this to work. This is the style sheet call in my .info file: stylesheets[all][] = js/select2/select2.css stylesheets[screen][] = css/global.base.css stylesheets[screen][] = css/global.styles.css stylesheets[screen][] = css/rwr.css Aug 2 '13 at 3:19
0

same issue, to me helps:

visit: admin/config/development/performance

turn on "CACHING" for: Cache pages for anonymous users

turn off all "BANDWIDTH OPTIMIZATION" Compress cached pages. Aggregate and compress CSS files. Aggregate JavaScript files.

Then Clear all cahces

That fix my issue with css ;)

1
  • Cool, thanks! I'll give it a shot. I kind of gave up on this, but I'll dive back in when I have a second. Thanks!! Dec 18 '13 at 16:17

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.