3

I did a minimal install, with a desire to get rid of some of the stuff my site-to-be won't need.

The problem I have... is I can't seem to get Demonstrate Block Regions working. It shows up on a "Standard" install... but not the "Minimal" install on 7.

Top one is Standard install. Bottom one is Minimal.
enter image description here

What module or setting am I missing?

8

You are missing the System help block.

That is what is displaying the current help tips:

SS http://tardis1.tinygrab.com/grabs/99f4a5fef70efc8f19ddb137c664c7cf22b0599ff5.jpg

When you activate the block the help tips will be displayed whenever possible.

  • Disabled help, advanced help. "Uninstalled". Enabled help. No Demonstrate Regions. Enabled advanced help. Still no Demonstrate Regions. I know WHAT it is... that's why I want it back :( – WernerCD Jul 29 '11 at 20:56
  • Help module was installed... but it wasn't set within the "Administration theme" => "Help region". – WernerCD Jul 29 '11 at 21:04
  • @WernerCD My mistake, updated answer with correct solution. – googletorp Jul 29 '11 at 21:17
  • Make sure that the administrative theme (usually "seven") is enabled (on admin/appearance). If it's set as the admin theme it will work, but if still not enabled, it prevents the help block from being properly configured. THEN place the help block in the help region on the seven theme. – rfay Nov 17 '12 at 0:26

protected by kiamlaluno Sep 29 '12 at 15:00

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count).

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.