0

I have changed my website to a new domain and server. I can navigate throught my content. However, after login I can't access to admin pages. No error is shown, only blank page.

What I did was upload a new .htaccess, delete the cache tables, uncomment on settings.php the line "Base URL (optional)". $base_url (replacing example.com with my site).

I don't know what can I do. Any idea please?

2

I had the same problems and there are the several steps that you should do for solving your problems:

1.Add the Error reporting debug ability in settings.php by adding these lines:

error_reporting(-1);
ini_set('display_errors', TRUE);
ini_set('display_startup_errors', TRUE);

These lines should be comment out after debug or after solving problems.

2.Browse the website and see what error information that you will get. If there is error with timeout or memory problem. Please change the memory_limit or max_execution_time if your hosting support to do that.

3.If there are some problems with the PHP version(There are some differences between PHP 4 and PHP 5). You will consider to upgrade or not.

4. Sometime there are several issues that are related to database or .htaccess. You'll see on the debug information and try to fix one by one

|improve this answer|||||
0

You might need to increase memory_limit in php.ini . Check if php memory of new server is same as old server.

|improve this answer|||||

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.