1

I have a site where I have XML Sitemap installed. I was using node-based sitemaps, and everything was working fine. I also enabled the menu sub-module, and now I see duplicate links for all of my content:

screenshot

What can cause this?

  • Added more info, please help. – ben Sep 8 '13 at 13:06
  • 1
    This is a valid question. It's because you have both XML node and XML menu enabled. You are seeing them twice because that content is both a node and included in a menu. You need to just enable one or the other. XML site map isn't smart enough to remove duplicates. However if you have XML node turned on you have no reason to have menu on anyways. – Nigel Waters Sep 8 '13 at 13:48
  • 2
    @NigelWaters I have never seen duplicated links when both the node and menu submodules are enabled (I just double checked it on my site). There are good reasons to have both enabled. You may have non-node menu entries that you want indexed, and you may have nodes that don't exist in menus that you want indexed. In this particular case, though, I think the issue may have to do with character encoding. – mpdonadio Sep 8 '13 at 16:54
  • 1
    Interesting. You make a valid point. However in my installations this is indeed the case. When you have both enabled you get duplicates. – Nigel Waters Sep 8 '13 at 16:57
  • I also add non node entries using the XML custom links submodule – Nigel Waters Sep 8 '13 at 19:22
2

Please visit the feature request about "Remove duplicate links when using both menu and node sitemap". It has a patch which works fine.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.