0

I'm trying to get my breadcrumbs to display in a default site template with panels, but they aren't showing up when I go to view my pages, although everything else is. It also says that they are there in layout designer. I downloaded custom_breadcrumb module in hopes that it might right something with panels, but no luck.

This is how I'm adding them to my panels; Add Content > Page Elements > Breadcrumb > save & update

No other settings. It may also be worth mentioning that I'm using Bear and Aurora base theme.

What can I do to get these back up?

  • Are you using the Bear Skin theme? Does the page.tpl.php have <?php print $breadcrumb; ?> in it? – Steven Sep 20 '13 at 16:56
  • Nope, I'm actually using Aurora to theme with and panels everywhere for most of my templating, I probably should have mentioned that earlier. I tried adding the <?php print $breadcrumb; ?> to page.tpl.php but that didn't do anything unfortunately. I'm not sure that it would either because panels everywhere is probably overriding it, right? – architarious Sep 20 '13 at 17:12
  • did you clear your cache? – Scott Joudry Sep 20 '13 at 17:21
  • Yup, ran Cron also. – architarious Sep 20 '13 at 17:48
  • Have you tried looking at hook_breadcrumb to see what your getting in the $variables argument??? – Alex Gill Sep 23 '13 at 9:09
0

This problem is related to using blockify, which is a requirement for Aurora. It is fixable with a patch.

There is a full explanation along with the patch here: https://drupal.org/node/2074249

If you're new to drupal like me and haven't installed a patch before here is a guide with links to a video that explains how to go about doing this: https://drupal.org/patch/apply

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for?Browse other questions tagged or ask your own question.