0

The links are identical, the path is correct, the image is there,but i have to refresh the page for the image to show, i am suspecting the "itok" parameter might be causing the problem,. It was working fine at the beginning, at some point during the development i started having the problem.

Any help with be appreciated.

Thanks

  • I have the same issue,I need to refresh the image to upload.How did you fix that? – sokratis Mar 26 '14 at 20:32
-1

Have you tried the Image Allow Insecure Derivatives module?

Provides a user interface to allow Drupal to bypass the token security check when generating image derivatives.

Details

Drupal 7.20 comes with a security fix that changes all image derivative URLs generated by Drupal to append a token as a query string. ("Image derivatives" are copies of images which the Drupal Image module automatically creates based on configured image styles; for example, thumbnail, medium, large, etc.)

s an example, links that previously pointed to a URL like: /sites/default/files/styles/thumbnail/public/field/image/example.png

will now point to a URL like: /sites/default/files/styles/thumbnail/public/field/image/example.png?itok=zD_VaCaD

For more information on the security improvement, visit the release notes.

This is a fantastic security improvement, but in certain cases, has some ramifications. This module provides a configuration setting in order to toggle whether or not Drupal bypasses that token check.

  • I have the same issue,I use tokens in image paths and I need to refresh the image so as to appear.I tried the above module but no luck,the issue remains.Anymore suggestions?thanks – sokratis Mar 26 '14 at 20:39

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.