5

I have added a link to a Panels page in my main menu. Beneath that link are items which link to a couple of Webform pages and a Basic page.

On the home page, the sub-items do not appear beneath the heading, but on all other pages, they show up just fine. If I look at Structure->Menus->Main menu, everything is set up correctly. I have cleared caches multiple times, to no avail. Any ideas?

Thanks in advance.

  • 2
    When you say "Every other page", are all the "other" pages that you refer to children of the panels page? I suspect your problem could be resolved by ticking the "Show as expanded" checkbox on that menu item. But it could be any number of things including your theme. – Adam Balsam Dec 20 '13 at 19:59
  • No, by "other pages" I meant, "not the front page." I did find the "Show as expanded" checkbox, which I had not seen before, and it did indeed solve the problem! Thanks! – eljefejb Dec 20 '13 at 21:09
  • Just ran into the same problem. You should publish this as the accepted answer. – s427 Mar 27 '14 at 12:35
8

I suspect your problem could be resolved by ticking the "Show as expanded" checkbox on that menu item.

This worked for me. Thanks, Adam!

  • this solved my problem, but i do not know why :) – Mohammad Alabed Jul 20 '15 at 20:53
  • It is weird that it was not necessary for pages except the home page – frazras Jun 1 '17 at 20:47

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.