0

I am having a problem with multilingual settings. Here is my site URL http://centriumcapital.com/centrium. Everything is working fine but I just want when someone requests http://centriumcapital.com/centrium the default language should be French and also content of the home page also should in French.

I added code in settings.php file to make French language as default language it selects the French language as default but content is still from English language.

4
  • are you using Locale module ? Dec 17, 2012 at 9:52
  • Internationalization and some other modules
    – user1650
    Dec 17, 2012 at 9:54
  • My website is complete except this issue. if i use locale module what should effect on my rest of site/work which is almost completed
    – user1650
    Dec 17, 2012 at 10:27
  • It will not affect other parts of site, but be aware and don't do it directly on live site. Do it on localhost. check whether it satisfies your usecase or not, and then upload the site Dec 17, 2012 at 10:28

2 Answers 2

1

Check out this Page. You can set this using locale module and i18n translation module.

5
  • My website is complete except this issue. if i use locale module what should effect on my rest of site/work which is almost completed
    – user1650
    Dec 17, 2012 at 10:03
  • It will not affect other parts of site, but be aware and don't do it directly on live site. Do it on localhost. check whether it satisfies your usecase or not, and then upload the site Dec 17, 2012 at 10:26
  • but i am already using locale and i18n translation modules. and everything (translation of blocks , pages and string) is working fine but i can't set French front page as my site default home page centriumcapital.com/centrium where centrium is directory at server that contains my development project.
    – user1650
    Dec 17, 2012 at 14:58
  • Can't you set site's front page as this url centriumcapital.com/centrium/fr , if it is not creating a interrupt with other features Dec 17, 2012 at 15:21
  • thanks for your help. Problem was in Browser default language. i unchecked this from Configuration->Regional & Language->Languages.
    – user1650
    Dec 17, 2012 at 16:28
0

Finally I got the problem. in the languages setting Browser default language was enabled. so i just unchecked browser language and it is working fine now.

Thanks to mohit_rocks

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.