2

I'm experiencing problems: Some of my blocks are appearing in two blocks at the same time. Some blocks appear when disabled, even if I disable the block is still appears in one of the locations. It's happening with several blocks but not all.

This is what the footer looks like:

drupal block issue

Drupal 7.34 running locally Apache/2.4.10 (Win32) OpenSSL/1.0.1i PHP/5.6.3

The theme is BigWig

  • Block caching is switched off. I've used the "Flush all caches" button and deleted everything in the cache DB table.
  • I only have 4 blocks displaying, the "business info" (currently duplicated), "copyright info" (appearing correctly) and "main page content" and "System help".
  • I've checked the theme code and the "Powered by Drupal" block is a block and not hard coded. But the block is disabled.
  • Have you tried clearing the cache and all that? – Darren Nov 28 '14 at 2:57
  • @Darren Cleared the cache multiple times, both via admin/config/development/performance and mysql – Coomie Nov 28 '14 at 2:59
  • Can't see the screenshot. – JamesWilson Nov 28 '14 at 3:19
  • Not familiar with the theme. Have you got any other display plugins enabled eg context, panels, display suite? – murraybiscuit Nov 28 '14 at 5:17
2

After nearly going insane I noticed that the module, "Context", was overriding my blocks.

  • This might help anyone else using the Bigwig theme: If you want node content displayed on the home page comment out line 150 in sites/all/themes/bigwig/template.php – Coomie Dec 10 '14 at 2:46

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.