1

i made a site through artisteer and i wanted to have a different background on each page, i did this with themekey and it worked. My layout is a header, content and left sidebar with main menu. The problem is that when i'm on the home page the home menu item is correct and located in the sidebar...when i 'm on the other pages the home menu item is located above the contentblok instead of the left sidebar....what can i do to remove from every page the home item so it only appears in the menul ist in the left sidebar.. Thx in advance Greetz fred

  • 2
    Do you know how to write CSS? It's likely that the CSS generated by Artisteer is not 100% accurate for Drupal, as their platform has to support Joomla and Wordpress as well. However, using Firebug or another web developer tool, you should be able to check the CSS on the home page and then fix it in your theme for the other pages. Otherwise, you should take this up with Artisteer support. If they sold you a product, they should support it. – Patrick Kenny May 9 '12 at 9:28
  • Thx Patrick,But i think it has more to do with drupal, how can i place the home menu item to the main menu situated in the left sidebar? at this moment only the homepage has a correct layout the other pages, the home item is visible in the correct left sidebar menu BUT also above the content blok of my pages.. – Fred Loosen May 9 '12 at 9:44
  • As you said, you have used themekey for different layout on different page. It mean, you have different theme for different page of the site. So, you need to display block from the block administration page in theme implemented for that page. – Jayendra Kainthola Apr 24 '13 at 14:15
0

Have you tried going to the blocks administration page and checking which blocks/menus are being shown where? This will allow you to locate the one that you don't want displayed; if it's a menu, you can then go to the menu administration page, find the menu in question, and delete the home page link from it.

Make sure you visit the administration page for the theme that is causing the problem; block placement is configured separately for each theme.

|improve this answer|||||
  • Thx Patrick, i will check this later today. – Fred Loosen May 9 '12 at 11:00

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.